És l’hora del lideratge republicà

La pandèmia que vivim ha posat sobre la taula la necessitat de situar el benestar al centre de tota acció política, i de protegir des del sistema públic els drets fonamentals com són la salut i l’educació.

La reconstrucció de la Catalunya post Covid requerirà amplis consensos. I d’un govern fort que sigui capaç de construir les bases de la Catalunya del futur, centrades en la digitalització la nostra societat, el futur de la indústria i empreses, la transició ecològica, l’aposta pel sector agroalimentari, l’Educació i la Salut.

Necessitem un govern liderat per dones i homes amb voluntat de treballar incansablement per donar respostes a les necessitats de la ciutadania i d’acompanyar els municipis en la construcció d’unes ciutats on la ciutadania en siguem els protagonistes, més verdes, i amb menys desigualtats.

També caldrà trobar una solució pel conflicte polític a Catalunya i per als presos polítics i preses polítiques i pels exiliats, que passa necessàriament per l’aprovació de la llei d’amnistia i la celebració d’un referèndum d’autodeterminació.

Ara, doncs, és el moment de construir un model de país veritablement nou, basat en l’equitat, la igualtat d’oportunitats i de no deixar ningú enrere. De treballar pel bé comú i de  posar els fonaments de la societat justa i lliure que anhelem, la República catalana.

És l’hora del lideratge republicà!

silviacasola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top