L’Hospitalet que ens mereixem

L’Hospitalet necessita un canvi. Ara toca apostar per un projecte obert a tota aquella gent que se l’estima i considera que mereix aquest canvi. Hem decidit posar per davant de partidismes i personalismes la nostra ciutat, amb un objectiu clar: millorar la vida dels hospitalencs i hospitalenques.

Volem fer una ciutat digna per viure-hi. Que els infants tinguin espais verds per créixer jugant, que tothom tingui accés a una escola de qualitat al seu barri, que es pugui gaudir d’equipaments i d’una oferta cultural potent. Una ciutat cívica, neta, segura i sense barreres arquitectòniques. Una on els joves s’hi puguin emancipar, on totes les dones puguin dir que són lliures i estan segures, lliure de racismes, LGTBI-fòbia i discriminacions.

S’ha acabat posar en venda l´Hospitalet, volem i farem una ciutat a la mida de les persones. Per posar fi a aquest creixement irracional, que genera una ciutat de dues velocitats. Prioritzarem la reforma de barris i habitatges a les noves construccions, i la creació d’espais verds. Perquè les ciutats es poden repensar i reconstruir, plantegem una reforma en profunditat del planejament urbanístic per posar a disposició de les administracions els espais necessaris per construir-ne els equipaments que es requereixin. I també posarem a disposició el patrimoni històric totalment abandonat per convertir-lo en espais vius, per les entitats i la ciutadania.

Volem una ciutat de primera, i fer-ho és també fer el cobriment de la Gran Via. Una gran oportunitat per captar activitat amb retorn social i nous espais per a serveis públics, potenciar el hub biomèdic i preservar el pulmó verd per la nostra ciutat. Després d’anys de lluita ciutadana podem dir que hem salvat Can Trabal!

Ho fem ben decidits de que aquesta és una aposta guanyadora. Perquè volem governar l’Hospitalet i estem convençuts que ho farem bé. Decidits a acabar amb aquest govern que fa olor a ranci. A 40 anys de finestres tancades, a posar fi a un govern tacat per la corrupció, que ha abandonat completament les seves funcions i que no escolta. Decidits a canviar grues, ciment i fum per més verd, més equipaments i uns espais públics de qualitat. A recuperar l’Hospitalet per la gent.

Al PSC l’Hospitalet se’ls fa gran, per això el volen petit i controlat. Nosaltres volem i farem un l’Hospitalet on tothom es senti representat, on s’hi integrin totes les veus. Sumant totes les mirades, construint una nova majoria, apel·lant a la intel·ligència, creativitat, llibertat, l’esperit crític i reivindicatiu, la capacitat de lluita, l’experiència vital i la joventut.

Perquè en aquest projecte no hi sobra ningú. És un projecte de suma: Independentistes, sobiranistes, socialistes de cor, hereus del PSUC, ecologistes, feministes, liberals, gent de totes les religions, de tots els països i llengües del món que hem fet de l’Hospitalet casa nostra, amb el català com a llengua de cohesió.

Esquerra Republicana ho tenim clar, ara toca l’Hospitalet. Ara toca sumar per fer realitat un canvi de govern a la nostra ciutat. Somiem, doncs, junts, l’Hospitalet que ens mereixem i fem-lo possible!

Jaume Graells, candidat republicà
Sílvia Casola, secretària d’Acció Política i Estratègia

silviacasola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top