Soterrament de les vies ja!

Fa 20 anys que cada cop que s’apropen les eleccions municipals l’alcaldessa anuncia que el soterrament de les vies és immediat, però res més lluny de la realitat. N’estem farts de les promeses que sistemàticament s’incompleixen a la nostra ciutat. I també del politiqueig amb coses tan importants per a l’Hospitalet, com és aquesta obra que permetria millorar el dia a dia de molta gent i trencar amb les barreres històriques que separen els barris. Ja n’hi ha prou que un tema tan transcendent per l’Hospitalet sigui utilitzat en les campanyes electorals de manera demagògica, reiteradament i sense concessions. Aquests anuncis enganyosos generen desinformació i desil·lusió i sovint acaben produint l’efecte contrari.

El soterrament de les vies requereix un pacte polític transversal, amb la implicació i compromís de totes les administracions i ciutadania per pressionar allí on calgui i fer-lo realitat. Com a Esquerra Republicana, així ho creiem i actuem. Per això demanem la concessió de les obres, un calendari realista i no electoralista a l’estil Núria Marín i que s’acceleri al màxim l’execució de les obres.

En els darrers dies hem tingut ocasió de parlar amb la ministra de Transports al Senat, on va deixar clar que el tema del soterrament va per llarg, desmentint, un cop més, els anuncis de l’equip de govern del PSC a l’Hospitalet. Ara que venen eleccions, no deixem que ens enganyin amb promeses buides, l’Hospitalet mereixem més.

El soterrament de les vies representa una de les transformacions més importants a escala urbana de la nostra ciutat al llarg de la seva història, dibuixarà dues vies verdes que posaran a disposició de tots els barris, espais per gaudir de la ciutat i per equipaments que tanta falta ens fan. De fet, amb el soterrament recosim la ciutat i acabem amb les barreres urbanístiques que històricament han separat els nostre barris. Tampoc podem perdre de vista, que el soterrament implica la millora del sistema de Rodalies ja que permetrà millorar les freqüències i acabar amb les constants incidències que cada dia pateixen milers d’usuaris.

Nosaltres estem preparats per liderar aquesta transformació que la nostra ciutat necessita. Sabem que a l’Hospitalet podem viure millor, i ho farem possible. Per això volem el soterrament de les vies ja!

Jaume Graells, candidat republicà
Sílvia Casola, secretària d’Acció Política i Estratègia

silviacasola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top